M´Alaria & Baza - LIQOIL

recenzia balzamu na pery Baza a pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil

Značku Liqoil už poznám nejaký ten piatok, keďže sama od nich používam BíBí krém, ktorý som vám v minulosti recenzovala. Dnes som sa rozhodla vám predstaviť ich ďalšie produkty, akými sú maska M´Alaria a balzam na pery Baza. Poďme na to...
Maska M´Alaria bola zo začiatku pre mňa celkom zvláštny produkt. Popravde som nikdy nechápala tým rôznym maskám na pleť kde som musela čakať  30 min. a následne ich potom ešte drhnúť zo svojho ksichtíku ďalších 10 min. No, poviem vám vekom to príde a pochopíte to celé. Ja som to tak nejak pochopila pri tomto mojom testovaní spomínanej masky. Aj keď zo začiatku mi bolo celkom vtipné, že mám 20-30 min. čakať, kým mi maska na tvári uschne a potom to celé zmyť. Avšak si uvedomujem, že stresom, životosprávou a tiež vekom tá moja pleť nevyzerá ako v 15-tich (aj keď mi ich občas ešte tipujú), a jednoducho už so sebou niečo musím robiť. Tak som si povedala, že teraz ma to neodradí a teraz to dám. Neuveríte dala som, a nakoniec aj zistila, že to vôbec nie je taký des a otrava, ako som si myslela. Hlavne mi išla omnoho ľahšie z pleti dole, ako niektoré drogérkové masky.

recenzia balzamu na pery Baza a pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil

Skvele mi pleť hydratovala, a dokonca ju moja pleť akceptovala aj na citlivých miestach. Tie som ale pri mojom aktívnom testovaní masky občas vynechávala, keďže moje telo je naozaj divný extrém. Z toho dôvodu mala najčastejšie využitie u mňa na T zóne. Hlavne na mojom čele je naozaj vidieť ako je moja pleť unavená. No a neuveríte ale nakoniec sa mi aj ten proces začal páčiť a aktuálne masku používam 1-2 x za týždeň. Vždy sa teším na to ako si pomocou štetca "krásne" ako taký maliar napatlám na tvár masku, teším sa ako cítiť, že sa mi pri uschnutí pod ňou krásne napína pleť a teším sa ako si ju mojim odličovacím tampónikom z biobavlny a bambusu rýchlo a jednoducho zotriem. Po zime sa mi podľa mňa aj vďaka nej začína postupne zotavovať pleť, lebo priznajme si vietor, chlad a mrazy sú pre suchú pokožku ako za trest. No nie? Ak by sa náhodou niekto pýtal koľko asi takáto maska vydrží, tak poviem vám, že ja ju aktívne testujem od januára a ešte stále ju mám. Popravde má rovnaké balenie ako ich BíBí krém tj. 50 ml a ten mám ešte dodnes. To som ho mimo zimy používala snáď aj každý deň. Áno masky si väčšina z nás patlá trochu viac na tvár ako nejakého BíBí krému ale zas to nemusíte preháňať ;) Ono to naozaj funguje aj keď nedáte na tvár vrstvu o hrúbke ala omietka. (Ja som to tak spravila 1.x :D takže vás vlastne varujem nech nieste ako ja)  Čiže za mňa je to nový objav sveta a do môjho života pribudlo pravidelné maskovanie svojej pleti s touto pre mňa veľmi praktickou maskou. :) Ozaaaj, vlastne ešte to som vám zabudla povedať, že naozaj oceňujem jej funkčné balenie, z ktorého konečne nemám za...ehm celé ruky a krásne si viem masku dávkovať na spomínaný štetec. Posledná čerešnička na torte je jej príjemná citrusová vôňa. Má naozaj jemnú nevtieravú pomarančovú vôňu, ktorá na vás pôsobí príjemne sviežo, vďaka čomu máte pocit, že ste naozaj omladli o pár rokov. ;)

recenzia balzamu na pery Baza a pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil

"Základom je hnedý íl, ktorý je známy vysokým podielom minerálnych látok. Pokožku zbavuje toxínov a odumretých buniek. Účinnou látkou v maske M´Alaria je extrat z morskej trávy, AlariaEsculenta, s anti-aging účinkami. Je bohatá na aminokyseliny, antioxidanty, vitamíny a minerálne látky. Extrakt zlepšuje elasticitu pokožky a inhibuje aktivitu enzýmov- kolagenázy a elastázy v pleti. Pôsobí aj proti oxidačnému stresu buniek. Obsahuje fytosteroly, ktoré sú dôležité a napomáhajú v medzibunkovej komunikácií. Energizuje pokožku, stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu v pleti."
www.liqoil.sk

recenzia balzamu na pery Baza a pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil

K balzamu sa veľmi rozpisovať nejdem. Poviem vám len v skratke, ak ste presne ten typ ako ja, čo neznáša všakovaké prevoňané, prezdobené balzamy ale je za klasiku, tak pri tomto výbere ste správne. Ja totižto naozaj nekupujem balzamy pre nejaký vizuálny efekt. U mňa musia spĺňať dve podmienky, a to naozaj ale že naozaj hydratujú pery a nemajú nepríjemnú výraznú vôňu. Čo tento balzam jednoznačne splnil a to mám naozaj problém s tým, že mávam brutálne suché pery. Dokonca zo 4,8 g balenia mám aktuálne polovicu balzamu. A to, ja balzam používam naozaj aktívne od januára. Čo si myslím, že je naozaj super, lebo pri niektorých balzamoch mám naozaj pocit, že sa vytrácajú rýchlosťou blesku.

recenzia balzamu na pery Baza a pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil

recenzia balzamu na pery Baza a pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil

recenzia pleťovej masky M´Alaria od slovenskej značky Liqoil
(aby ste nepovedali tak aj jedna s maskou ;)
+
spôsob aplikácie
balenie
príjemná vôňa

-
žiadne

Samozrejme v ich ponuke nájdete okrem týchto produkt aj mnoho iného, a keby ste chceli skúsiť šťastie tak do 7.4. u Liqoil prebieha súťaž na instagrame o jeden ich produkt, tak bežne omrknúť aký a prípadne sa aj zapojiť. ;) Pre dnešok by to bolo všetko a nabudúce si dáme recenziu môjho nového odličovacieho mlieka, keďže stále hľadám môjho verného favorita. ;)

Menovky: , ,