BíBí krém - LIQOIL


Túto značku som objavila 1. počas minulého roka na vianočnom Sashe. Zaujal ma ich minimalistický štýl obalov a ponuka kozmetiky, ktorú som zatiaľ nevidela u iných predajcov prírodnej kozmetiky.
Aby som bola presná, hlavne ma oslovil tento ich BíBí krém, ktorý mali v ponuke už vtedy. Dlhšie som totižto hľadala na leto nejakú náhradu za make-up či korektor. Výhodou bolo pre mňa osobne zloženie tj. kamilka a nechtík, na ktoré viem s istotou že nemám na pleti alergické reakcie. Som totižto človek s veľmi citlivou pokožkou, proste alergik ako vyšitý. Nenápadne som sledovala sympatickú pani ako ostatným kupujúcim vysvetľuje a so zvedavosťou som si tento zaujímavý krém obzerala. Nakoniec však neskončil u mňa. Dnes už viem, že môžem ľutovať toho momentu. Dôvodov je totižto viacero. Jedným z nich je práve spomínané zloženie, tento krém totižto obsahuje kamilkový extrakt, ktorý má výrazné protizápalové a dezinfekčné vlastnosti. Zároveň obsahuje nechtíkový olej a aktívny vitamín E, ktorý má antioxidačné a regeneračné účinky. Čo je pre mňa osobne super kombinácia. Výhodou je samozrejme aj praktický obal, ktorý si podľa mňa dokáže nájsť miesto v každej kozmetickej taštičke.



"Redukuje nedokonalosti, zjednocuje pleť a kryje drobné začervenania. Základ tvorí nechtíkový olej, extrakt kamilky a prírodný pigment. Funguje ako plnohodnotný krém, vyživuje a zároveň zjednocuje pleť."
www.liqoil.sk


Síce neočakávajte klasický BíBí krém ako z bežne dostupnej kozmetiky v drogérii. Totižto tento BíBí je trochu iný, nenahrádza make-up. Pleť skôr tonizuje a zjednocuje vďaka svojmu prírodnému pigmentu. Tým pádom vám hlavne kryje len drobné začervenania, vďaka ktorým veľakrát vyzerá naša pleť práve "tak zničene". Ja osobne ho používam dvomi spôsobmi. Prvý je každodenné použitie do práce miesto korektoru a zároveň ako náhrada za pleťový krém. Hlavne počas tých ťažkých, extrémne teplých letných dní. Samozrejme na umytú a vysušenú pokožku tváre. Druhý je ako podklad pod make-up, pokiaľ idem na nejaký ten event, prípadne fotenie. V oboch prípadoch mi však naozaj skvele poslúžil. Pri mojej suchej pokožke sa vstrebáva naozaj rýchlo aj v prípade ak sa s dávkovaním trochu seknem. Áno v tomto som nikdy nebola dobrá, hoci spôsob balenia musím tiež pochváliť. Pumpička na dávkovanie je naozaj super vec a dokonca aj manták ako ja som sa už po mesiaci ju naučila používať. Krému totižto naozaj netreba veľa. Možno menšia nevýhoda, ktorá nie je až tak podstatná, že človek nemá ako zistiť jeho obsah. Samozrejme sa s tým dá žiť. Hlavne ak produkt sám o sebe spĺňa to čo chceme. Vôňa je síce na môj vkus trochu atypická, nie však výrazná a po nanesení vyprchá, čiže aj keď by vám čuchovo nesadla, tak tú chvíľu viete prežiť. No nie? ;) Ja osobne som si zvykla na to, že ho nanášam štetcom, ktorý som v minulosti používala práve na nanášanie podkladovej bázy. Osobne mi to tak viac vyhovuje. Ak však zo štetcami nie ste kamaráti, tak vám postačia aj vaše ruky, v tom prípade ale odporúčam krém vmasírovať do pokožky. Krém je sám o sebe veľmi jemný a ľahko roztierateľný, preto je na vás ako sa nakoniec rozhodnete. Ja tento BíBí krém  po mesiaci používania rozhodneme odporúčam, ako človek čo bežne trpí na alergie a má citlivú pokožku. Samozrejme len ak neočakávate klasický BíBí krém ale ak hľadáte niečo ľahšieho (napr. na leto), čo vám pokožku zjednotí a zhydratuje. Presne na tento účel bude vaším ideálny spoločníkom.


+
zloženie
dávkovanie
zjednocovanie pleti
minimalistický oba

-
pre niekoho možno naozaj atypická vôňa

K záveru len toľko, že značka Liqoil má toho samozrejme omnoho viac v ponuke a za tú dobu sa naozaj celkom príjemne rozrástli aj s produktami, ktoré ponúkajú. Je už len na vás čo vás viac láka ;)



Menovky: , ,