inspiration wishlist - Prom Dress 2018 / MillyBridal

Wedding Dresses UK Millybridal
uk.MillyBridal.org
Určite mnohé z vás viete,  že okrem mojej značky, ktorú postupne prepájam s blogom, mám ešte jednu značku. Viackrát som vám ju aj spomínala a myslím že ešte aj budem spomínať. Je to taká moja srdcovka a je veľkou súčasťou mňa. V poslednej dobe to tak síce nevyzerá, hlavne na tej jej FB page. Venujem sa jej však aj v pozadí. Čo znamená, že okrem samotnej výroby vždy uvažujem ako by sa moje náhrdelníky dali odprezentovať. Mám už takzvaný pracovný defekt, že keď hľadám veci na fotenie alebo aj na seba tak väčšinou skĺznem k tomu, či sa tam niečo nenájde vyslovene na fotenie k mojim šperkom.


Takto som dopadla aj pri sammydress, aj pri Zoot-e a po novom aj pri objavení novej web stránky Milly Bridal. Kde som objavila priam úžasné spoločenské a dokonca aj svadobné šaty. Ono viete ak robíte s niečím ako perly a čipky, jednoducho vás to podvedome ťahá práve k tým spoločenským veciam. Ďalšou vecou je, že na fotkách pre prezentáciu novej kolekcie je táto kombinácia tá pravá. Prečo? Jednoducho vyvolá v tom človeku ako takom "WAU" efekt. Presne to aj chcem. (Je fakt, žeby som potrebovala spraviť aj viacej fotiek na nosenie v bežný deň. Veď pod značkou chcem prezentovať práve to, že šperky LukZu design si síce kúpite napríklad na svadbu ale nemajú po svadbe ostať doma v krabičke už nikdy nevyužité. Práve naopak. Môžete a máte ich s chuťou a hrdosťou nosiť aj potom, pretože sú to šperky ako na spoločenskú udalosť, tak na bežný deň. Len tie fotenia mi akosi nevychádzajú, heh) Späť ale k Milly Bridal, objavila som ich náhodou a ich obsah ma zaujal natoľko, že som vám v spolupráci s nimi priniesla menšiu inšpiráciu šiat. Takých čo ma dostali do kolien a pár takých čo by ste vedeli skvele skombinovať s mojimi šperkami samozrejme :) (naozaj sa nezapriem) Trochu aj skĺzneme k tým svadobným čo ma zaujali. Prvú trojicu ste mohli vidieť na titulke. Prvé typická klasika, ktorou nič nepokazíte a viete k nej doladiť skvele ktorúkoľvek moju kolekciu šperkov. Aspoň teda vždy sa nájde aspoň jeden šperk v kolekcii, ktorý by sa k nim hodil. Druhé krásky mi vyrazili dych topom a jeho zaujímavým prevedením. Je však fakt, že pri šatách ktoré sa skladajú z dvoch samostatných kúskov treba predsa len postavičku ako lusk. Presnejšie pekný pás, kdeže vám vždy trochu vykúka. Tretie, tak pri nich mi neušla, podľa mňa trendy kombinácia červenej a výšivky. Oh viac IN by ani nemohli byť a tá rafinovanosť strihu a farieb... do tých som sa zamilovala hneď. A viete čo? Skvele by sa k nim hodil jeden môj perlový náhrdelník čo som robila Drew na zákazku. (viem viem je to choroba:) Červené šaty samozrejme nemôžu chýbať v mojej inšpirácii, lebo trend "Red to toe" je tu tak prečo ho nevyužiť a rovno si dať aj červené lodičky a kabelku. Keď je to na vás too much ako sa hovorí, pokojne to teda rozbite nejakým tým čiernym šperkom. Napríklad aj odomňa :D Nech to ale nie je len o červenej, ďalšie tri kúsky sú rôznorodé. Modré šifónové na letné svadby alebo rovno plážové svadby. Objavila som ich len tak náhodou. Podobné totižto už dlhodobo hľadám na fotenie novej kolekcie. Tieto ma dostali na toľko, že som si ich uložila pre budúcnosť. Šedé pre večné romantičky, ktoré sa radšej trochu zahalia vpredu a majú istotu, že všetko ostane na svojom mieste. Na záver jedny nádherné zelené s korzetovým srdiečkovým výstrihom. Zas by sa tej deve hodil na krk nejaký výraznejší šperk no nemyslíte? :) Ešte ale nekončíme, teraz sa nenápadne presúvam zas k tým svadobným...

Prom Dresses 2018

1. princess prom dress / 2. mermaid prom dress / 3. long prom dress

Prom Dresses 2018

1. chiffon prom dress / 2. grey prom dress / 3. simple prom dress

Pri nich som totižto neodolala a povedala som si, že aspoň pár kusov z nich vám musím ukázať. Z tej hŕby nad ktorými som sa rozplývala, som vytiahla mojich 9 topiek.  Kto vie možno raz niektoré z nich budú aj na mne :D ale to je ešte vo hviezdach. Nájde tu však aj typické s čipkou, ktoré aktuálne u neviesť podľa na prevládajú. Letné šifónové, ktoré mňa osobne lákajú najviac a vedia sa perfektne zladiť. Samozrejme v kútiku duše som aj romantička, takže aj romantickú klasiku kruhového strihu. Či nejaké tie off shoulder, lebo síce sú rafinované na pohľad a stále ostávajú príjemne ženské a nevestovské. To isté platí o tých krátkych so sukňou na viazanie, sú však už pre trochu viac odvážnejšie. Nesmel chýbať hit, ktorý sa na Slovensku až tak zatiaľ neuchytil ale pomaly prichádza a top dvojdielne svadobky. Tieto som vybrala lebo sú naozaj jednoduché ale zároveň zaujímave. Skvele sa pri nich dá "vyšantiť" v doplnkoch, čo ja naozaj môžem. Na záver. Fakty ešte dokazujú, že z 9-tich šiat až 6 viete skvele doplniť mojimi náhrdelníkmi. Dosť bolo na dnes spamovania s mojou značkou. Radšej si prezrite tento web ako ja kochajte sa! Sú tam totižto naozaj zaujímavé kúsky za celkom rozumné ceny, dokonca na stránke nájdete aj niektoré zo šiat na reálnych foto od zákazníčok. Čo je podľa mňa výhoda, keďže viete že nebudete kupovať ako sa vraví "mačku vo vreci". Dajte vedieť či túto stránku poznáte alebo sa stala pre vás tiež novinkou? Hoďte mi pokojne aj link, ktoré zo šiat sa vám páčia najviac. Plesová sezóna sa totižto pomalým ale istým tempom blíži a spoločenských šiat predsa nikdy nie je dosť.

Wedding Dresses UK Millybridal

1. lace chiffon wedding dress / 2. two piece wedding dress / 3. summer wedding dress 

Wedding Dresses UK Millybridal


1. off-shoulder wedding dress / 2. short dress with skirt / 3. romantic A-line wedding dress

Wedding Dresses UK Millybridal

1.  summer romantic wedding dress / 2. classical white wedding dress / 3. sweetheart wedding dress

článok vznikol v spolupráci so stránkou Milly Bridal

Menovky: , ,