F&F autumn/winter 2017


V jeden letný teplý štvrtkový deň som sa objavila na predstavení novej kolekcie F&F pre sezónu jeseň/zima 2017. Áno niekomu sa to môže zdať trochu ujeté ísť obdivovať zimné kúsky v tých najväčších horúčavách ale jednoducho v módnom priemysle to takto chodí.
Nové kolekcie sa plánujú vždy vopred a zároveň aj ich predstavenie je v určitom predstihu. Povedzme si však pravdu, veď sa ani nenazdáme a leto utečie ako voda. Zrazu príde jeseň a budeme ako každý rok nadávať, že nemáme čo na seba. Poznáte to aj vy? Dnes ale nadávať nebudem ale s chuťou a radosťou vás prenesiem aspoň pomocou fotiek na spomínaný event. Samozrejme nezabudnem aj trochu priblížiť aké budú trendy tejto jesene a zimy. Tak ako na jar a leto ani počas chladných dní nás neminie kvetinová potlač, ktorá bude ale skôr v tlmených farbách staroružovej a nevädzovomodrej. Stále bude hrať prím čipka, volány a zvoncové rukávy, ktoré sú tento rok naozaj hitom. Zamat a velúrové detaily si nájdu tiež svoje uplatenie počas chladných dní, či už v podobe spoločenských šiat alebo nejakého detailu na casual kúsku. Celé to osviežia a podrhnú punkové detaily ako napríklad tak známe vybíjané cvoky, či kovové detaily. Tie sa budú prevažne objavovať v outfitoch v podobne doplnkov a obuvi, budú však kombinované spoločne s jemnými kvetmi a čipkou.
F&F ani tento rok nezabudlo na pánov a tentokrát sa štýlom prikláňa k britskému vidieku. V pánskej kolekcii teda môžete objaviť voskované bundy, rustikálne tóny a prírodné tkaniny, ktoré dávajú tomuto oblečeniu moderný "country" look. Určite ste zvedavé ako aj reálne kúsky vyzerajú, preto odporúčam si prezrieť fotky :) To by však nebolo F&F, keby si na nás blogerky niečo nepripravilo. Tentokrát sme mali urobiť styling z aktuálnych kúskov jesenno-zimnej kolekcie na krásnej modelke, ktorá nám bola k dispozícii. Na fotkách môžete vidieť práve ten môj, ktorý som ladila do teplých jesenných dní, prípadne si ho viem predstaviť aj na niektoré tie chladné letné. Volila som štipku extravagancie a elegancie v jednom. Klasické nohavice doplnila o čipkovaný podprsenku a vrchných diel pyžama (áno dobre čítate, niekedy človek nemusí kúsok využiť len na to, na čo je pôvodne určený) Saténový vršok, ktorý vyzerá ako jemné sako, tomu dodal ten elegantný štýl. Podprsenka so zaujímavým tvarovaní a čipkovanými detailami zas ten pravý nádych extravagancie. Vyhrnutý či skôr spadnutý rukáv, to by som nechala na vás. Osobne mám "defekt", že vyhŕňam rukávy na všetkom. Mne to totižto neskutočne vadí ak niečo okolo zápästia a je to niečo iné ako náramky. To však je len môj osobný problém, preto som to nechala na rozhodnutí každého. Čo hovoríte? :) Mimochodom ak by ste si chceli pozrieť všetky výsledné outfity, sledujte na facebook-u stránku F&F alebo zavítajte rovno na blogy k ostatným kočkám, ktoré tam so mnou boli. Postupne ich tam určite nájdete a link na blogy ostatných žienok nájdete vždy v popise pod fotkou. Dúfam, že sa článok páčil a mohli by ste mi napísať, čo vás oslovilo z aktuálnych trendov, prípadne či sa vám páčil môj styling? :)

PS: To jedlo bolo famózne! Hlavne makrónky, to je moja slabosť.










(spoločná fotka s Veronikou - Special edition life a Drew - Drew´s Beauty)



(skvelé žienky Dominika, Timea a Veronika)  



(na záver môj styling a áno moje nové vlasy:)



Menovky: ,