Princess



Každá z nás chcela byť, niekedy princeznou. Či už ako dieťa a niektoré aj v dospelosti. Alebo nie? Väčšina z nás si svoj "princeznovský"sen, tvorí počas svoje svadby. Iné o tom snívajú roky. Ale prečo sa nestať na chvíľu tou princeznou aj inokedy?
Ja som si svoj princeznovský sen splnila nedávno pri netradičnom portrétovom fotení. Využila som svoj kúsok, ktorý doma vlastním už nejaký ten mesiac. Áno, je to kúsok z mojej dielničky LukZu design, ktorý zvyknem nosievať na predajné akcie. Prečo? Aby sa ženy nebáli byť princeznami každý deň :) Dobre no, do práce takáto varianta naozaj nie je. Viete si však predstaviť žeby ste takto išli na ples alebo dokonca využili čipku počas svadobného dňa? Ja veru áno. Každý čipkovaný náhrdelník (ak máte šikovnú kaderníčku) viete super zakomponovať do vlasov a môžete byť princezné. Aspoň na chvíľku, na okamih kedy budú všetky oči uprené len na vás. Nie preto, žeby bolo niečo divne ale preto že ste ako princezné. Jedinečné s nádychom luxusu a netradičnosti. Netreba sa báť občas byť princeznou. Ostatné dni ich pokojne noste na tom krku kam pôvodne patria, aby sa využili aj v bežné dni.

Dosť bolo však o mojich šperkov. Aj keď dnes som sa na nich výnimočne rozcítila. Dnes je ten deň, kedy by som opäť zniesla byť na chvílu princeznou. Nejde to však, musím tvoriť a pracovať aj keď je nedeľa. Čas nepustí a povinnosti tiež nie. Sami to poznáte, či? Tieto dni sú pre mňa náročné ako fyzicky, tak aj psychicky. Preto chvíľami pozerám a spomínam. Na ten bezstarostný deň keď sme to celé spáchali spolu s ďalšími dvomi šikovnými žienkami. Vizážistkou a blogerkou v jednom Anitou (jej blog si môžete čeknúť → TU)  a samozrejme fotografkou Paťou :) s ňou som už fotila raz svoje prvé portrétovky, ktoré ste mohli vidieť vo vianočnom poste.  Veľmi im za to ďakujem, lebo celý tento nápad bol môj totižto a ani som nevedela, či to vyjde tak ako má. Či nám to vyšlo alebo nie nechám na vás milý moji :) Môžete zhodnotiť sami, budem rada. Vzhľadom k tomu, že potrétové fotenie je hlavne o tom vedieť sa tváriť, čo mne ako nemodelke zatiaľ robí celkom problém (ale snažím sa to naučiť), nebolo to len tak easy. Na dnes už končím a na záver len toľko... Nezabudnite byť občas princeznami, v každej z nás to je. Možno sa vám to nezdá, ale každá z nás má v sebe princeznú, len ju potláčame. Tak šup s ňou von.



photo by Patrícia Beličková Photography
hair & make-up NITA make-up artist
model me

Menovky: ,