all secondhand


Dnes ako som už v predchádzajúcom článku spomínala, som sa rozhodla vám priniesť outfit, ktorý sa primárne skladá z troch secondhandových kúskov.
Áno ja viem, možno sa čudujete prečo som dala ten názov, keď to celé nie je zo secondhandu. Povedzme si však úprimne nájsť na mňa kabát aj v bežnom obchode je umenie, nie to ešte v secondhande. No základ tam je a  podľa mňa dosť veľký, kdeže sako, blúzka a sukňa sú všetky z druhej ruky. Napríklad sako a sukňu mám z toľko spomínanej zóny bez peňazí. Aby ste si nemysleli, že som sebec, ktorý si tam ide vyhrabať veci zadarmo to ani náhodou) poviem vám menší postup ako to u mňa prebieha. Na každú zónu bez peňazí, ktorá sa u nás v blízkosti koná, nosím vždy jednu veľkú krabicu plnú oblečenia a doplnkov. Na oplátku sa idem pozrieť dnu čo tam nechali iný a pokiaľ ma niečo zaujme vezmem si to. Mám však zásadné pravidlo, maximálne môžem naplniť jednu látkovú nákupnú tašku, ani náhodou o trochu viac. Tak aspoň viem, že si vezmem len tie veci, ktoré reálne využijem a mám ich s čím kombinovať. Presne takto sa teda ku mne dostalo spomínané sako a sukňa. Poviem vám sú mojimi stálymi spoločníkmi do práce (hlavne to sako♥). Top som kúpila v toľko spomínanom Textile House za hm, presne si cenu nepamätám ale maximálne do 2€. S pomocou mojej šikovnej mamky sme na ňom opravili zips a bolo. Keď tak kukám teraz na fotky tak som si až teraz uvedomila, že ten top je tmavomodrý a nie čierny ale zatiaľ na každom svetle pôsobil čierno. Nevadí. Celý outfit som doplnila mojimi lodičkami z F&F, ktoré už mám nejaký ten rok a bielo kabelkou z Deichmann-u, ktorú najradšej kombinujem k mojim čierno-bielym elegantným úletom. Lodičky sú ideálnymi spoločníkom do práce, lebo na nich vydržím celý deň a to môžem o málo lodičkách povedať, v mojom prípade. Tu je teda moja ukážka toho ako sa dá  obliecť aj do secondhand oblečenia.  Čo si myslíte spoznali by ste to ak by sme sa stretli takto niekde, že mám niečo na sebe z druhej ruky? :) Som zvedavá na vaše názory. Jaj a aby som nezabudla ak by ste sa chceli Zóny bez peňazí aj vy zúčastniť či už ako tí čo darujú alebo tí čo si niečo vyberú, tak šup šup sledovať ich facebook page. Kedže dňa 26.11. bude zóna bez peňazí vo viacerých mestách, stačí si len kuknúť či aj v tom vašom alebo v nejakom blízkom. Síce v Bratislave sa nám to trochu križuje s mojim spomínaným bazárikom v Satori Stage ale nevadí, najprv môžete prísť nakúpiť k nám a potom trochu vyprázdniť skriňu na tie svoje nové kúsky :)

PS: oranžovú gumičku a červený náramok si nevšímajte :D zabudla som si ich dať dole pred fotením, ups. Sú to moje každodenné nezbytostni, ktoré mám na ruke spolu s pandora náramkom. Dávam si ich dole fakt len vo výnimočných prípadoch, tak sa občas pri fotení pozabudnem :)






photo by Zuzana Madarászová

jacket, skirt, top - secondhand / shoes - F&F (old) / handbag - Deichmann / coat - Gate

Menovky: , , , ,