handmade necklace giveaway - "COLD DAYS"

Dnes len tak v skratke, v rýchlosti píšem pár riadkov, ktorými by som chcela niekoho potešiť. Nebude to však ľahké.... predsa len dnes nie je nič zadarmo, či áno?

Hlavne sa nedá obdarovať naraz všetkých. Aj keď by som vás niekedy veľmi rada obdarovala :) (možno raz keď budem strááášne bohatá). To však (zatiaľ) nie som a práve preto som to musela vymyslieť inak. Dnes som sa rozhodla obdarovať, niekoho z vás milý sledovatelia a aby sa nik necítil ukrátený, tak som sa rozhodla súťaž spraviť rovno na dvoch miestach. Čiže môžete súťažiť buď tu alebo na mojej FB stránke. Komu je čo lepšie a keď ste verný fanúšikovia aj tu aj tam, tak sa môžete zapojiť na oboch zvyšujete si tým šancu na výhru ;) Prečo, lebo za svoju vernosť si to zaslúžite ♥

Určite ste už nedočkavý o čo sa bude súťažiť tentokrát (alebo si to len ja namýšľam, lebo ja taká som). Rozhodla som sa tentokrát obdarovať vás menším balíčkom, skromnejším alebo o to vzácnejším. Prečo? Lebo tam nájdete kúsok mňa, môjho ja. Doplnila som ho aj o pár vzoriek kozmetiky, lebo väčšina z nás žien, má predsa rada kozmetiku a vzorky. Či sa mýlim? Ak áno, opravte ma prosím. Nech si nenamýšľam. A čo tam teda vlastne nájdete? Dve vecičky v podobne krásnej kombinácie červenej. Rúž od Essence a náhrdelník z kolekcie "Cold days". Keď nám tie chladné dni prichádzajú pomaly ale isto, tak prečo sa aspoň nepotešiť "chladným" náhrdelníkom, všakže? Ale nebojte sa nie je až tak chladný ako pôsobí. Je tam ♥, je tam kúsok mňa. Tešila som sa ako malé dieťa, keď ma táto kolekcia napadla... bohužiaľ nemala taký úspech ako som myslela. Nevadí. Teším sa z nej aj tak a postupne snáď tieto kúsky nájdu svoje majiteľky.
***
Náhrdelník je z mojej tvorby pod značkou "handmade by ZuZu" a je jednoznačným unikátom, keďže ostatné kúsky z tejto kolekcie sú robené za pomoci washi pások a nie stužiek. Bol môj prvý z tejto kolekcie. Nie je ťažký a dá sa podľa mňa skvele kombinovať k viacerým kúskom v  šatníku. Stačí vám aj jednofarebné tričko a je vystarané :) K tomu červený rúž, ktorý je ako som spomínala tiež v balíčku a máte vystarané.

No čo? Zaujalo? Ak áno tak sa zapojte, súťaž nám potrvá až do 28.10. na oboch miestach. Následne niekoho z vás vyberiem a toho poteším, týmto balíčkom. Stačí len ak ma budete sledovať tu na blogu a pripíšete pod akým menom. Ak chcete aby som vás priamo kontaktovala v prípade výhry hoďte aj mailík, lebo ak nebude musíte sa mi sami ozvať do 5 dní. Pre tých čo ma sledujú len na FB alebo aj na FB, môžete sa zapojiť priamo  TU. Pravidlá pre FB, nájdete priamo pri fotke.

POZOR! SÚŤAŽ UKONČENÁ, výherca : Nika Benko (zapojila sa cez FB) viac info s výsledkami na mojej fb page.


Menovky: ,