summer time


Konečne som presvedčila priateľa aby sme čo to išli nafotiť aj na ten môj blog :) nech to nie je stále len jeho obľúbená príroda, kvetiny, hmyz a zvieratká. Fotky síce vznikli dávnejšie  ešte minulý rok ale až teraz som zistila, že som ich nezverejnila. Tak som si povedala, že keď už máme znova to leto, tak ich zverejním. Dokonca som k nim našla aj kúsok textu, ktorý som začala písať :) Nevadí... tak teda môj úplne prvý nafotený outfit, zverejňujem o rok neskôr :)

Sobota počas ktorej sme fotili bola miestami premenlivá na počasie ale zároveň teplá, nechcela som ísť veľmi ďaleko ale ťahalo ma to k vode. Išli sme teda preskúmať karloveské rameno, vzhľadom k tomu, že nám ho odporučili na venčenie nášho 4-nohého drobca. On je ale naozaj jašo, preto som bola radšej keď sme lokalitu a terén 1.krát preskúmali samostatne bez neho. Predsa len sa nám na prvý pokus fotenia aj lepšie fotilo keď tam nebol (odpusť Maxík ). Rameno naozaj malo svoje čaro aj keď na niektorých miestach by tých odpadkov naokolo v zeleni mohlo byť menej. Bol tam však pokoj, málo človečiny a trochu odstup o toho pocitu, že ste stále vo veľkomeste :) Však uvidíte sami... Neďaleko sa nechádzal aj park vodárenského múzea, o ktorom som naozaj nevedela odkedy tu žijem. Je naozaj pekný a príjemný ale skôr by som ho nazvala takým netradičným ihriskom pre deti ako parkom. Pokiaľ však človek túži vypadnúť od reality a ruchu veľkomesta, tiež je ideálny. Nehemží sa to stovkami ľudí ako pri nejakej tej Eurovei. Presne preto bol aj ideálny na nejakých tých pár záberov. Lenže to by nebol môj drahý keby obsedel ma mieste, tak sme si ešte spravili menší výlet po meste a na záver skončili ma moste Apollo. (chcel si nafotiť pár záberov všetkých troch mostov čo tu máme:) No čo už s ním keď sa nezaprie tým svojim fotením okolia, prírody a zvierat. Jednoducho na fashion fotenia on nie je.
***

Keď tak spätne pozerám na tieto fotky po roku uvedomujem si dve veci. Ten ruksak som si naozaj zamilovala a nosím skoro stále a toto je môj najbežnejší outfit počas letných horúčav ak potrebujem niekam na rýchlo vybehnúť napr. do obchodu alebo na poštu. Jednoducho moje milované DIY LeeCooper-ky (ešte aj po roku su mi dobré hihi) a nejaký ten top. Ideálne ak má po bokoch výstrih nech sa ku mne aspoň trochu vetríku dostane. Jej a takto zvečnené okuliare, ktoré som ja šikovná stratila v lese v Dúbravke pri keškovaní aspoň mám na ne spomienku :)
Aký je ten váš najbežnejší outfit počas leta? Šortky a top alebo radšej nejaké tie šaty?





photo by Oknaj Lehcim, Nikon D3200
top, rings, bra - New Yorker /sunglasses, shoes - Gate / shorts - secondhand + DIY / backpack - Chriss Pola 

Menovky: ,