candy cotton


Ahojte, dnes som sa rozhodla pridať čosi málo z môjho tvorenia... a ako ste už mohli postrehnúť najnovšia udalosť v mojom handmade svete bolo fotenie sviežej letnej kolekcie náhrdelníkov pod značkou LukZu design s názvom "candy cotton".
Jedná sa o kolekciu 9-tich náhrdelníkov v rôznych pastelových a pestrofarebných kombináciách. A presne také bolo aj plánované fotenie, plné farieb. Ako ste už niketorý mohli vidieť na mojej facebook-u stránke fotenie prebiehalo v spolupráci s dvomi talentovanými ľuďmi a to s modelko-vizážistkou Drew a fotografom Michalom (linky na ich stránky nájdete dole).
Naše pôvodné plány na prvom termíne fotenia boli zmarené počasím ale nevzdali sme sa, termín sme v rýchlosti zmenili na jedno poobedie a trochu sme skončili na improvizácii. Nevadí podľa mňa vznikli aj tak super fotky čo myslíte?
"candy cotton collection" 
Jedná sa o kolekciu luxusných šitých šperkov zo sklenených perál a čipiek. Kolekcia 9-tich náhrdelníkov, ktorá vo vás má vyvolať pocit leta, letných dovoleniek a sviežich farieb. Pastelové tóny pre jemnejšie žienky a výrazné farebné kúsky pre letné divy. Je len na vás po ktorom z náhrdelníkov siahnete. Sweet pop, candy, cukríkovo-pestrofarebné ...slová, ktoré vystihujú túto kolekciu.
Tak čo myslíte vedeli by ste si vybrať? Ktorý z náhrdelníkov sa vám páči najviac?








thank you!
photo by Michal Petrovič fotograf
model a make-up: Drew Ondrisová

Menovky: ,