H&M Conscious Exclusive‬

Už čoskoro (zajtra) sa spúšťa nová limitovaná kolekcia H&M s krásnou parížskou výtvarníčkou a odborníčkou na štýl Juliou Restoin Roitfeld. Ako ste už mohli postrehnúť bude dostupná online alebo v predajni H&M v Eurovea Bratislava. 
Musím sa vám priznať, že zo všetkých ich kolekcii ma zatiaľ najviac oslovila práve táto. Predsa len jej koncept má zaujímavý nápad, spojiť dejiny umenie a ozajstného remesla spolu s materiálom z udržateľných zdrojov. Zároveň však tieto kúsky naozaj nestrácajú svoj moderný vzhľad. K tejto kolekcii inšpirovala práve výstava “Fashion Forward — Tri storočia módy” v Musée des Arts Décoratifs v Paríži, s ktorou návrhársky tím H&M úzko spolupracoval.
Za mňa som vám preto priniesla trojicu TOP kúskov z tejto kolekcie, ktoré ma naozaj na prvý pohľad uchvátili. Samozrejme, že to bolo trio týchto krásnych šiat. Jednoducho sa nezapriem a slabosť na šaty sa u mňa znovu prejavila :) Sú však naozaj úchvatné ♥



Aby ste však nepovedali, že zas len šaty, vybrala som si ešte tieto dva kúsky, ktorými by som tiež nepohrdla. Pokojne by som ich prijala so svojom šatníku (samozrejme aj so šatami :)


Ako ste na tom vy zaujala vás táto kolekcia od H&M alebo ste ju ani nepostrehli? Aký je váš názor na kúsky z materiálov z udržateľných zdrojov?

Menovky: ,