Vzorkovanie s BioBeauty november + výherný balíček

Kedže veľa článkov mám rozpísaných ešte z minulého roku, rozhodla som sa postupne ich dokončiť a zverejniť. Tu je jeden z nich...

Vďaka BioBeauty som mala možnosť sa zúčastniť ich prvého vzorovania. Čo to vlastne je? :)
Jedná sa o úplne jednoduchú vec, prihlásite sa na ich newsletter a vždy v 1. deň mesiaci náhodne vyberú 10-tich, ktorým budú vzorky zaslané. Ich mená si môžete pozrieť na FB stránke BioBeauty.
Za november sme mali možnosť otestovať tieto produkty:
 Preto som sa rozhodla spraviť menšiu recenziu týchto vzoriek. Zároveň som však mala šťastie a bola som na ich instagrame vyžrebovaná a obdarovaná za hastag #sombiobeaty . Radosť preveliká. Tak som všetky balíčky od BioBeauty dala dohromady a spravila tento trochu obsiahlejší článok na recenzie. Viem nejakú dobu to trvalo ale viete, všetky vzorky sa nedali vyskúšať naraz :)



vzorky z výhry:
od Mineral Beaty System - minerálny šampón, krém na nohy a celodenný hydratačný krém
od Soaphoria - balzam na pery a sprchovacia pena
od BioBeauty - sprchovacia pena a telový peeling



Ak prvý som teda vyskúšala krém na ruky od Figs and Rouge voňa Coco Rose. Čo je veľké plus naozaj sa rýchlo vstrebáva a ruky ostávajú hydratované. To bolo aj písané na stránke. Ja osobne mám však veľmi problematické ruky, kvôli určitej alergii, preto ma krém na rukách trochu štípal. Neviem však povedať vďaka, ktorej zložke. Avšak veľké mínus je pre mňa vôňa. Vôňu kokosu milujem a ružu tiež. Celkom som sa tešila tejto kombinácii. Moje nadšenie však skončilo hneď po otvorení, tá ehm vôňa, ja ju ani neviem k čomu prirovnať. Jednoducho mi tento krém naozaj naozaj nevoňal.
+
rýchlo sa vstrebáva
nezanecháva mastný film
naozaj hydratuje pokožku
-
vôňa, zloženie a zároveň cena



Zo vzoriek z novembra som stihla ako ďalšie otestovať kondiconér na farbené vlasy od Insight.
Síce mám momentálne vlasy už dosť vyblednuté (potrebovali by znovu nafarbiť - kým som článok dopísala tak sa už tak stalo) ale pocítila som rozdiel minimálne v tom, že po zmytí kondicionéru voda nemala slabý lososový odtieň ako zvykla mať. Plánuje však ešte jednu vzorku čo mám vyskúšať, keď budú čerstvo farbené, tak uvidíme. Či naozaj predĺžia trvácnosť farby. Na moje prekvapenie celkom príjemne vonia, nič nútené a silno aromatické. Skôr veľmi jemná vôňa. Vlasy mi po ňom naozaj zostali veľmi jemné a príjemné na dotyk. Určite odporúčam.



Ako poslednú som vyskúšala vzorku od detskej kozmetiky Sophie la Girafe a to spomínaný telovo-vlasový šampón. Ja som ho primárne vyskúšala na vlasy lebo ma celkom zaujala informácia, že pomáha rozmotať uzlíky vo vlasoch. Tie sú môj večný problém, lebo moje vlasy sú neskutočne jemné a veľmi rýchlo sa dokážu zachumliť. Preto každé ráno je pre mňa česanie vlasov utrpenie. Šampón naozaj veľmi príjemne voňal a  primerane penil. Vôňa je taká jemne sladká nenútená, myslím že väčšine by vyhovovala. Po zmytí šampónu som síce mala pocit, že vlasy ostali také ťažšie ako bežne pri iných šampónoch. Bola som však zvedavá na výsledný efekt. Hlavne čo sa týkalo toho česania. Priznám sa, že ešte nikdy sa mi tak ľahko nečesali vlasy ako teraz. Musím tiež skonštatovať, že od umytia prešlo nejakých 5 dní a uzlíky sa obmedzili. Čo je osobne pre mňa veľké plus. Na moje prekvapenie som bola aj pozitívne prekvapená zo stavu mojich rúk po umývaní vlasov. Ako som už spomínala, mám dosť veľký problém s rukami a mojou alergiou na nich. Môj večný problém je aj ten, že po každom kúpeli a umývaní vlasov mám ruky v neskutočnom stave.(suché, popraskané, doslova zničené a bez hydratácie) Vždy som musela ruky krémovať ihneď ako som vyšla zo sprchy. Tentokrát som ostala naozaj v šoku, ruky boli hebké, hydratované jednoduchom ako detská prdelka :) jednoducho wau. Za mňa tento produkt určite áno. Po dopoužívaní všetkých šampónov sa možno odhodlám, aj napriek vyššej cene si jeden zaobstarať.
+
skvelá vôňa
vhodné na uzlíky vo vlasoch, ľahké rozčesávanie
hebká pokožka
-
vyššia cena


Vo výhernom balíčku ma neskutočne potešili aj prvé vzorky priamo od BioBeauty, ktorá ešte minulý rok uviedla na trh svoje prvé výrobky.  Jedným z nich je aj telový peeling "Pokušenie", ktorý som už otestovala. Druhým bola sprchovacia pena, o tej však až inokedy. Teraz sa vráťme späť k peeling-u.  Osobne som síce nejakú špeci vôňu nepostrehla ani nejaké to navodenie jemne "dráždivej nálady" . Je možné, že to trochu spôsobila moja slabšia nádcha :) Avšak keď som výrobok odskúšala bola som pomerne spokojná. Síce osobne telové peeling-y veľmi nepoužívam ale tento ma celkom lákal, kdeže sa tak isto jedná o slovenský výrobok.  Soľ, ktorú obsahuje telový peeling mi trochu vadila na citlivejších miestach na tele a jemne podráždila pokožku ale inak bol peeling celkom v pohode. Po opláchnutí mi však akoby ostal na tele mastnejší film. Miestami som mala pocit, že som stále neumytá ale potom som pochopila, že to tak nie je :). Film ostal naďalej na pokožke aj keď som vybehla von zo sprchy. Čiže výhoda bola, že som naozaj nemala nutkanie použiť nejaké to telové mlieko/maslo. Tak isto spĺňal spomínané odstránenie odumretých buniek z pokožky (s týmto som ja osobne mala večný problém). Pokožka bola hydratovaný a vláčna aj keď na pocit trochu mastnejšia. Na dotyk to však naozaj tak nebolo.
+
skvele hydratuje
odstraňuje odumreté bunky
slovenský výrobok
-
na citlivejších častiach tela, soľ jemne podráždi pokožku
tým pádom pri drobných rankách napr. na rukách štípe



Po únavnom dni som skúsila aj vzorky od Mineral Beaty System ako konkrétne dve a to minerálny šampón na vlasy a krém na nohy. Šampón bol za mňa taký, hm bežný. Dobre voňal a skvele penil, na čo som si pri tých fakt prírodných ešte nezvykla, že nepenia veľmi. To bolo asi všetko. Je pravda, že sa mi ľahšie rozčesávali vlasy, ale toto je také plus, ktoré má už pomaly väčšina šampónov. Tak isto som dopadla s krémom na nohy. Na mňa trochu redší, na nohách preferujem tie tuhšie, ničím zaujímavá voňa. Aspoň však s veľkou pravdepodobnosťou vyhovuje každému. Ničím ma však neočaril. Pokožka síce ostala zjemnená ale za tú cenu a zloženie, ja neviem ale mne osobne by to nestálo. Je to však na každého uvážení. Ešte plánujem vyskúšať aj ten celodenný krém ale to niekedy nabudúce. Musím najprv vypoužívať tie čo mám otvorené.



Ďalej som stihla vyskúšať aj vzorku od Soaphoria a to konkrétne sprchovaciu penu "Nebeská Čokoláda". S tou som pre zmenu bola milo prekvapená. Síce bol pre mňa presne ten istý nezvyk ako pri šampónoch, že penila menej, bola naozaj skvelá. Omamná vôňa čokolády sa šírila, sprchovým kútom. Tú vôňu naozaj zbožňujem ale niekto kto ju nemá rád v drogérií, tak jemu by s veľkou pravdepodobnosťou vadila. Vôňu cítiť aj po sprchovaní z tela, síce v menšom množstve ale cítiť. Jediné čo pri tejto pene, treba určite použiť je mlieko alebo krém ak máte suchú pokožku ako ja. Začnete sa po nej trochu viac šúpať. Ja som si však už zvykla lebo pri bežných prípravkoch je to u mňa úplne normálne. Na dotyk však bola pokožka naozaj hebká.
+
skvelá čokoládová vôňa, ktorá ostáva aj po osprchovaní
pokožka ostáva na dotyk hebká
-
pri suchej  pokožke sa človek na určitých miestach viac šúpe


Uff to bol teda článok, snáď ste pri ňom  nezaspali a neunudili sa. Ostatné produkty budú nabudúce. Aj tak mi to trvalo večnosť kým som to celé dala dohromady. :) Zároveň by som sa chcela aj spýtať, čo vám viac vyhovuje? Ak by som recenzovala viac produktov v jednom článku ako teraz alebo radšej obšírnejšie o jednom produkte v jednom článku? Mimochodom mali ste už aj vy možnosť niektorý z týchto prípravkov vyskúšať?





Menovky: , ,