Vianočná krabička krásy - BioBeauty

Ešte minulý rok v decembri som neodolala a objednala si už toľko spomínanú krabičku krásy od BioBeauty. O prvej, ktorú som objednala a jej obsahu ste si mohli prečítať práve TU. Na margo nej som si potom aj s radosťou objednala plnohodnotný výrobok od Dulcia natural. Preto keď som videla, že je k dispozícii aj vianočná a zároveň posledná krabička krásy roku 2015 neváhala som ani minútu. Bohužiaľ som sa však k nafoteniu dostala až nedávno.
Samozrejme ako vždy prišla skvele a zároveň jednoducho zabalená s takouto krásnou mašľou. (v jednoduchosti je krása)



Čo krabička obsahovala? Sami sa pozrite :) Ako je to už zvykom obsahovala jeden plnohodnotný výrobok a kopec ďalších vzoriek. Musím uznať, že tieto vzorky ma veru dosť zaujali a krabička sa mi páčila ešte viac ako predchádzajúca.



Ako môžete vidieť v krabičke, ktorej hodnota bola 10€ sa nachádzali tieto veci:

výrobok v plnej hodnote, ktorý bol od značky Johnny Organic a to konkrétne Detox Pink Body Scrub.
Jedná sa o 100% prírodný, čistý peeling z himalájskeho mora. Obsahuje raw kokosový palmový cukor, himalájsku morskú soľ, vysoko hydratačné a regeneračné oleje. Plánujem ho určite otestovať, tak možno bude aj nejaká tá recenzia. Uvidím ešte, kdeže sa nejedná o slovenský ani český výrobok.

dve vzorky od Soaphoria a to čistiace mydlo Carbone a telové suflé - Levanduľové pole
Mydlu som sa fakt veľmi potešila, keďže je vhodné na problematickú pleť, najmä na ekzémy a lupienky. Vzhľadom k tomu, že mám dosť citlivú a problematickú pleť, práve kvôli tým ekzémom rozhodla som sa ho hneď otestovať. Následne pridám aj nejakú tú recenziu.
Suflé som už stihla vyskúšať a bola som celkom spokojná, rýchlo sa vstrebávalo a príjemne voňalo. Dosť je však aromatické, čiže pre toho kto nemusí vôňu levandule neodporúčam.
 
tiež sa tu nachádzal prírodný dezodorant pomaranč a eukalyptus od Ponio
Tomu som sa potešila hneď po mydle, lebo Ponio som už chcela vyskúšať dávnejšie. Vzorku deodorantu mám dodnes, kedže je to naozaj veľké množstvo vzorky čo ma celkom teší :) Určite si ešte nejaký dezodorant od Ponio zaobstarám a môžete očakávať recenziu.

terapeutický kúpeľ od vegánskej značky SkinBlossom
Funguje na podobný spôsob ako soľ do kúpeľa, čiže nič pre mňa vzhľadom k tomu, že máme sprchový kút. Vzorku teda s veľkou pravdepodobnosťou niekomu podarujem. Aspoň ho vám však trochu priblížim. Jedná sa o liečivý kúpeľ, ktorého 74% obsahu sú organické zložky. Je vhodný pre všetky typy pleti a zložený s Aloe Vera, kokosového oleja a zmesi levandule, rozmarínu a ylang-ylang. Tento kúpeľ vraj pomáha uvoľniť napätie a priniesť pocit pohody.


ďalšou skvele vzorkou boli mydlové orechy na pranie od CLEANOPHORIA
Veru perfektná vecička, ktorú som naozaj veľmi rada spoznala. Keď som ich videla v balíčku nedávala som ich veľkú nádej ale povedala som si, že predsa za to vyskúšanie nič nedám. Tieto tri škrupinky mali vystačiť na jednu dávku prania, a keďže som neprala nad 60°C mohla som ich použiť ešte raz. Ako pokus som ich vyskúšala na nejakých tých dekách a uterákoch čo máme pre nášho psíka Maxa. Predsa len som im nedôverovala. Dala som ich teda do vrecúška podľa pokynov (dá sa použiť aj nejaká stará ponožka/pančucha a pod). Pridala do bubna k prádlu a s napätím čakala. Na  moje prekvapenie vyprali vecičky naozaj krásne, len tá hm aróma mi trochu vadila, postupne však vyprchala. Len prvotne mi to vždy zasmrdí ako ocot. Na druhý raz som to skúsila na našich obliečkach a tento raz som to skúsila na biele prádlo. Pri tom je však potrebné pridať k prádlu aj lyžicu soli. Znovu som dodržala pokyny ale tento raz som pridala aj trochu aviváže nech prebije tú netypickú voňu orechov. Zas som bola nadmieru spokojná. Čiže tieto orechy si veru určite zaobstarám :) Nehovorím, že budem používať len primárne túto formu prania ale celkom sa mi to pozdáva na niektoré špinavé prádlo. Výhodou je, že orechy sa hodia na všetky pracie teploty (30° – 90°C) dokonca aj na vlnu a hodváb.

vzorka priamo od značky BioBeauty tiež nemohla chýbať, konkrétne sa jednalo o sprchovaciu penu "Pokušenie" 
Po vyskúšaní telového peeling-u "Pokušenie", som sa s radosťou pustila do otestovania aj sprchovacej peny. Naozaj sa jednalo o jemnú vôňu a primerane penila. S výrobkom som bola spokojná a dokonca sa jedná o jednu z tých sprchovacích pien, ktorá mi nevysušuje pokožku. Myslím si, že tento výrobok je presne ten, ktorý by vyhovoval asi väčšine ľudí.


3 vzorky od Mineral Beauty System - sprchovací gél,  celodenný hydratačný krém a vzorka prírodného čierneho bahna z Mŕtveho mora
Na to bahno som aj celkom zvedavá :) Môže údajne poslúžiť ako tvárová maska/peeling na čistenie kožných pórov alebo ako bahenný zábal. Je vhodné na boľavé kĺby, pri psoriáze alebo problematickej pokožke. Pozor však pri citlivej pokožke, pri nej bahno nechávate pôsobiť omnoho kratšiu dobu. Ja osobne mám dosť citlivú pokožku, preto trochu zvažujem či ho vôbec otestujem. Rozmýšľam však, žeby som ho podarovala mamine na boľavé kĺby. Prípadne risknem tú tvárovú masku. Uvidím ešte :)




Samozrejme nemohol chýbať aj darček v podobe vzorky navyše, keďže pri nákupe nad 10€ je táto možnosť. Ja som si vybrala vzorku kondicionéru na vlasy Insight - pre farbené vlasy. Síce som ho už skúšala ale nemala som čerstvo nafarbené vlasy, tak som si povedala že ho vyskúšam ešte raz. Na moje milé prekvapenie bola k balíčku pribalená ešte jedna vzorka a to telové maslo z ruže sibírskej od Natura Siberica. Tú som už stihla aj otestovať a bola som veľmi spokojná. Mala príjemnú citrusovú vôňu a rýchlo sa vstrebávala.

Poslednou vecou v balíčku, ktorá ma zároveň nesmierne potešila bola aj darčeková poukážka v hodnote 5€. Síce som ju priamo nepodarovala ale využila som ju na objednávku výrobku pre priateľa. Už dlhšie som sa obzerala po chladivom géle po holení od Dulcia natural. Vzhľadom k tomu, že viem aké máva priateľ problémy s pokožkou keď sa oholí. Zásielka mi už medzi tým stihla doraziť, tak už len budem dúfať, že priateľ aj tento gél použije. Ak áno a poradí sa mi z neho vymámiť nejaké info ohľadne tohto výrobku, tak pridám aj recenziu. Radšej však nič dopredu nesľubujem :)

Čo hovoríte na tieto produkty? Oslovil vás niektorý z nich?

Menovky: , ,