POKO LOKO celonožky = moja slabosť + giveaway


Zelená modrá pre (somára:) mňa vždy dobrá....


Ale nieeee nebojte sa nešiblo mi aj keď vlastne... možno aj hej? :)
Dnes som sa rozhodla priniesť vám jeden z mojich, viacej "uletenejších" outfitov. Áno som bláznivá a obliekam sa naozaj rôznorodo. Mňa to však neskutočne baví, asi je to jednoducho vo mne. Tak ako mám chaos pri tvorení, chaos pri upratovaní, chaos v robote (ktorému rozumiem len ja), mám aj "chaos" vo svojej skrini. Je tam naozaj všehochuť a mňa to celkom baví.... síce som si vekom a spolu s veľkosťou skrine uvedomila, že skoro vôbec nemám také tie basic kúsky aby sa moje uletenosti dali kombinovať. Postupne už pracujem na svojom základe od ktorého sa viem odpichnúť v mojom "šantení". Niekto mi raz povedal, že kombinovať zelenú a modrú to je proste odveci. Ja si to však vôbec nemyslím. Túto kombináciu farieb mám celkom rada, len to už potom netreba preháňať z ďalšími výraznými vecami. Potom by som naozaj vyzerala ako ten somár :)  Dnes v mojom outfite preto hrali hlavnú úlohu celonožky (pančuchy) ale nie len tak hocijaké ale rovno handmade a s lietadielkami. Bacha na vec, áno naozaj uchádzam na niektorých výrazných kúskoch :) a cez zimu hlavne na výrazných pančuškách. Aby toho nebolo veľa skombinovala som ich zo zelených oversize svetríkom, ktorý je pri mojej výške skôr ako šaty.  Do toho čierno-zlaté doplnky a blúzku s golierom. Jediné čo by som osobne vymenila je kabát ale je to môj jediný kabát, ktorý je vhodný aj do tohto nečasu a trochu zahreje. (stále som nenašla ten vhodný tj. hlavne aby mi sedel, bol celkom pekný, nie čierny a zároveň v rozumnej cene) Mala som milovanú bundu skvelú parku ale je momentálne na renovácii u mamky, ktorá by sa k tomuto celému omnoho viacej hodila, bohužiaľ na nej odišiel zips (júú medzi tým ako som sa dostala k úprave a písaniu článku, už stihla doraziť od mamky naspäť ♥ to je radosti). Topánky samozrejme nesmeli chýbať, konkrétne z Deichmann-u. Pri nich to bola láska na prvý pohľad a keďže boli vo výpredaji nedalo sa ich tam nechať. Kabelka zas bola vianočný darček, ako ste mohli postrehnúť na instagrame.
Čo hovoríte na tento výsledný outfit? Trúfli by ste si na takúto kombináciu?
Viacero vzorov a štýlových POKO LOKO celonožiek nájdete aj na ich stránke www.pokoloko.sk, napríklad aj takú "Marínu" či "Maliara", ktorého ste mohli postrehnúť už aj na mojom instagrame.
POZOR! Článok nekončí mám pre vás menšiu giveaway, len treba čítať ďalej :)






photo by Oknaj Lehcim, Nikon D3200

tights - POKO LOKO/ shoes - Deichmann/ sweatshirt & coat - secondhand/ handbag - C&A/
blouse -  New Yorker/ beanie - Lull Loungewear

Dosť bolo však o mne. Hlavne som vám chcela trochu priblížiť tieto super celonožky, ktoré ako som spomínala sú handmade. Jedná sa o slovenskú značku POKO LOKO, ktorá ručne potláča pančuchy (celonožky) vlastným dizajnovým návrhom. Osobne od nich vlastním už viacero kúskov a veru neviem si ich vynachváliť. Či už kvalitou alebo nápadom sú proste skvelé. Pri tomto outfite som teda mala celonožky "Papierové lietadielka" a spolu s Prof. POKO-m a Doc. LOKO-m sme sa dohodli, že takýmito istými celonožkami vás spoločne obdarujeme. Aby to nebolo len tak spravili sme spoločne menšiu giveaway. Následne vyžrebujeme spoločnými silami jednu šťastnú dušičku, ktorá dostane tieto podľa mňa bombastické celonožky svojej veľkosti. Čiže potom poprosím pozorne si pozrieť ich veľkostnú tabuľku aby sme mohli zaslať správnu veľkosť.
Pravidlá sú fakt jednoduché:
  1. sledovať verejne môj blog
  2. napísať do komentára svoj e-mail, prípadne ak nechcete kvôli spamom kontaktovať ma do 5-tich dní od vyhlásenia výhercu
  3. like-ovať stránku POKO LOKO a sledovať na istagrame @pokolokopancuchy

ďalšie bonusové komentáre na zvýšenie výhry(tie sú voliteľné a píšte ich prosím do samostatných komentárov):

Súťaž bude trvať presne do Valentína tj. 14.2. a v pondelok vyhlásim výsledok.


Menovky: , , ,