Na želanie? ...aj tak sa dá :) + výsledky giveaway

Ahojte,
v poslednom článku som vám predstavila svoju novú značku a jej prvú kolekciu.
Dnes by som vám však chcela priniesť ešte  kúsok z nej predtým ako som predstavila túto kolekciu.
Značka sa síce pomaličky rozbiehala ale už mala aj svoju prvú odvážnu zákazníčku a to rovno blogerku Drew :) A kdeže ja rada spĺňam aj požiadavky na želanie tak som jej ako prvej odhodlane vyrobila 2 netradičné náhrdelníky. Pokiaľ sledujete jej blog oba ste už mohli postrehnúť v jej outfitoch, prípadne aj nejakých líčeniach. Pokiaľ nie prinášam aspoň takto ich fotky.


(foto čierneho bolo zapožičaná od Drew s jej súhlasom)

Som rada, že práve ona bola prvá, ktorá sa nebála a rovno si odo mňa objednala niečo iného. Týmto príspevkom by som, preto rada podotkla že nie je mojou podmienkou tvoriť len šperky, ktoré už sú v ponuke. Vždy sa dá vyrobiť niečo iného a osobitného na želanie podľa vašich predstáv. Osobne mám inak radšej takéto výzvy kdeže sa veľakrát viem viac "vyšantiť" a prejsť z určitého stereotypu aj vo vyrábaní na niečo. Kdeže aj to občas na mňa príde.
***
Ešte jedna vec, kdeže som vám sľúbila výsledky giveaway už včera (začo sa ospravedlňujem, že neboli). Prinášam ich s menším omeškaním dnes. Mrzí ma to ale moje pn-kovanie s okom stále trvá a mám s tým len oštaru. O tom však možno inokedy.
Nebudem už napínať, víťazkou sa stáva:


Gratulujem!!!
Ostatné nesmúťte čoskoro vymyslím nejakú novú giveaway :)

Menovky: ,