LukZu design is coming


Áno je to tak konečne spomínaná značka "LukZu design" už pomaly prichádza na trh so svojou 1. dlho pripravovanou kolekciou.

Prebdené noci pri hľadaní správneho loga, vizitiek, krabičiek a mnoho iných vecí sa blížia k cieľu. Čomu som samozrejme nesmierne rada, lebo síce tvorbu šperkov milujem ale tieto ďalšie vybavovačky okolo toho sú pre mňa neskutočný zabijak času a stres.
Celý môj postupný posun v značke môžete sledovať aj na oficiálnej FB fanpage , kde ste mohli postrehnúť aj už hotové vizitky.
Dnes by som vám však chcela, ukázať 1. kolekciu pod názvom "white dream" v plnej svojej hm ,kráse. Snáď teda kráse. Zatiaľ ste z nej mohli vidieť len polovicu v mojom článku, preto si dnes predstavíme všetky.

Kolekcia "white dream" bola inšpirovaná práve bielou farbou. Biela vo mne evokuje určitú eleganciu, jemnosť, jedinečnosť a nedotknutosť. Čo som si aj svojim spôsobom pod touto značkou predstavovala. Preto som sa rozhodla odprezentovať práve touto kolekciou ako prvou. Mám pocit, že málo žien sa odhodlá nosiť aj bielu, prípadne ju použiť ako dominantu celého outfitu. Pritom je to tak krásna farba a skvele kombinovateľná. Práve preto som sa rozhodla spraviť 6 netradične-tradičných náhrdelníkov, ktoré sa hravo dajú skombinovať či už na bežný deň alebo na nejakú spoločenskú udalosť, ba dokonca aj ako šperk pre nevestičky na svadbách. Je len na fantázii každého ako sa odhodlá ich nosiť.











Za fotky ďakujem šikovnej fotografke Eva Novanská - Photography a pokiaľ si stále neviete predstaviť ako sa takéto kúsky dajú skombinovať a nosiť tu nájdete pár príkladov náš čipkovaný náhrdelník alebo perlový golierik, prípadne inšpirácia pre budúce nevesty.
Ak by niekoho, ktorýkoľvek kúskok oslovil aj ku kúpe sú k dispozícii v mojom sashe obchodíku :)
www.sashe.sk/LukZu

Čo hovoríte na výslednú a zároveň 1. kolekciu tejto mojej "novej" značky?
Dokázali by ste ich skombinovať do nejakého vášho outfitu alebo na nejakú príležitosť?




Menovky: