Interbeauty 2015

V termíne od 1.10 do 3.10. v Bratislave prebiehala v Inchebe jedna zo známejších výstav a to konkrétne Interbeauty 2015. Priznám sa, že za celý môj pobyt v Bratislave(čo je teda už dosť dlhá doba) som na tejto výstave nebola ani raz, preto ma to celkom lákalo. Nikdy som však nemala s kým alebo mi to časovo nevyhovovalo. Tento rok som to poňala trochu spontánne a pár dní pred akciou som sa opýtala kamarátky, či by náááhodou nechcela ísť.  Zhodou okolností, čo sa v našich životoch nestáva veru často, ani ona nemala nič naplánované. Keďže akcia trvala od štvrtka do soboty, tak sme sa rozhodli si spríjemniť takto poobedie soboty.
Výstava bola spojená aj s výstavou Esoteriky a Biostyl. Úprimne asi som od tejto akcie očakávala trochu viac za cenu lístkov. Nemôžem však povedať, že to bolo úplne najhoršie. Bol to taký milý priemer. Avšak z celej tejto akcie som mala skôr pocit, že je naozaj viac-menej (ale skôr viac) zameraná na podnikateľov/začínajúce alebo už fungujúce salóny ako na bežných ľudí. Síce sekcie ezoteriky a biostyl boli viac pre ľud, no musím priznať týchto vecí veľký fanda nie som. Čo sa však týkalo samotného Interbeauty, prevažne tam boli stánky s lakmi, gél lakmi a doplnkami na nechty, prípadne výroba gélových alebo akrylových nechtíkov. Čo v mojom prípadne naozaj nie je nič pre mňa. Síce od Orly som si chcela kúpiť sérum na posilnenie nechtov (počula som, že je vraj výborné), ale tety predajkyne nemali na mňa čas a som ho ani náááhodou nevedela nájsť. Nakoniec som teda odišla bez neho.



Objavili sme tam nejaké tie prírodné výrobky alebo dekoratívnu kozmetiku, prípadne nejaké tie produkty na vlasy. Bolo ich však naozaj pomenej a na mňa až príliš neznáme značky. Jediné čo som spoznala bola prírodná značka Soaphoria, kde bolo toľko ľudí, že som to nakoniec vzdala a ani som nemala kedy spraviť foto :D (ja viem som hrozný prípad).

Čo ma však naozaj oslovilo bola práve časť kde sa prezentovali rôzne stredné školy zamerané na vlasový styling alebo strihy a pár salónov. Videla som na vlastné oči rôzne zaujímavé účesy a kombinácie, ktoré sa tvorili priamo pred očami divákov. Osobne ma celkom očaril trend možnosti farebných vlasov, či už len ako pramienkov alebo aj celých. Objavila som viacero techník a šampónov okrem najznámejšej a tradičnej kriedy. Bohužiaľ realita je však taká, že pokiaľ nebudem späť blond ale stále sa farbiť na "ryšavku", tak o svojom chvíľkovom(chvíľkovom, preto lebo do mojej aktuálnej práce by to bolo trochu neprofesionálne, avšak moje umelecké ja sa nevie zaprieť) pokuse mať farebné vlasy(rozumej modré alebo podobné odtiene), môžem len snívať. Všade mi bolo povedané, že na tak tmavé a farbené vlasy to jednoducho nechytí :( veru odchádzala som s veľkým sklamaním. Blondína však späť určite nechcem byť, čiže pápá moja túžba. Ostáva už len zvažovať tie krátke vlasy.











Nakoniec sme si trochu posedeli pri diskusii a zároveň zmenárne naživo so "Ženy v meste" a Patríciou Garajovou Jarjabkovou. Bohužiaľ však moje amatérske fotenie (ešte som len v záučbe a evidentne to bude boj na naozaj dlhé trate :) spôsobilo to, že mám len túto jedinú ako tak schopnú foto. Čiže bohužiaľ premenu nemám zdokumentovanú. V sekcii biostyl sme ochutnali nejaké tie zdravé výrobky a konečne som naživo vyskúšala, tak ospevované Ghí. Musím povedať, že ma prezentácia celkom oslovila a bola jedna z mála kde vedeli viac-menej pohotovo odpovedať na všetky otázky, oproti iným stánkom. Čiže asi si niekedy túto vecičku zaobstarám a vyskúšam. Samozrejme som neodolala a ochutnala aj jeden z acaico smoothie.  Kúpila si až jednu vec a to dlho hľadané lepidlo na mihalnice a so spokojnosťou z príjemného poobedia s kamoškou odišla domov.

PS: Aby ste boli v obraze fotiek bolo o mnohoviac avšak po presunutí karty do notebooku som zistila, že moje amatérske schopnosti sú viac než biedne. Dokonca viac ako som si aj myslela a toto boli naozaj jediné ako tak schopné foto na zverejnenie. Čo ma bohužiaľ mrzí ale tak beriem to optimisticky, učím sa, snažím sa a snáď o rok už budem vo fotení udalostí šikovnejšia :D

Menovky: , , ,