Malá kabelka a veľká premena - VÝSLEDKY


V piatok poobede v práci...
Zavibroval mobil a tak ako vždy jedným očkom kuknem či je to niečo súrneho a tu hľa nová správa na mojej FB fanpage a veru nie od hocikoho.
Pomaličky čítam ale v napätí:
"Dievčatá, tvorivé duše a moje inšpirácie...."

Juuu moje srdco poskočilo z tak milých slov na začiatku a zároveň, že sú tu výsledky zo súťaže s Deichmann-om. Čítam ešte s väčším napätím ale zároveň radosťou z toľkých prijemných slov.
Aaa toto je snáď "vtip" ono je to v PDF súbore akurát, keď mám prečerpaný internet a tým pádom úplne spomalený... tak som dala sťahovať a čakám (pravdaže medzi tým pracujem a čakám kedy odbije 15ta hodina) a čakám a stále čakám. Sakra nemohlo by to byť rýchlejšie?! Vrrr. Posledných 5 min. pred 15-tou, juh stiahlo mi to. Rýchlo ešte prečítať a šupky domov. Čítam, čítam pozorne....1. miesto uhm, 2. miesto hmm, 3. miesto čože???? Ak som to neprečítala hádam 10x za sebou tak ani raz, to mi verte. Moje meno, moja značka sa krásne vynímala na 3. mieste. Srdce sa mi rozbúchalo ako keď som 1.krát dostala od svojho drahého kvety a báseň (joj to bolo ale dávno:) Juj to bol pocit ja som sa naozaj umiestnila neverím. Poskočila som v práci zo stoličky až som menší buchot spravila :D ale čooo nevadííí ja som vyhralááá. Toľká radosť na piatok celkom pekne sa ten víkend začína...
****
Tak toto boli moje pocity v minulo-týždňový piatok. Teraz však spať k vážnosti, či ani nie? :) Ale áno...
Trochu vám teda zrekapitulujem výsledky tejto tvorivej súťaže.
Do súťaže sa nás zapojilo dokopy 8 handmade výrobkýň/blogeriek. Z toho porota, v ktorej sa nachádzala Lea Drobná (šéfredaktorka WINK), Anežka Haščáková (šéfredaktorka Mollie Tvorí) a Jana Mahelová (marketingové oddelenie Deichmann) vyberala prvé 3 miesta. Na základe ich hodnotenia sa na prvom mieste umiestnil redizajn Deichmann kabelky Quappe Accessories. Na druhom mieste sa so svojím redizajnom -"geometrický vzor" umiestnili 3 remeselníčky.
No a ako už bolo vyššie spomínané tretie miesto som obsadila ja s mojím redizajnom, nazvime ho hm "folkový decoupage". Čomu sa samozrejme neskutočne teším.

Ďalším ocenením bolo ešte hodnotenie ľudí tzv. hlas ľudu (možno aj práve váš hlas:). V tomto prípade sa bralo do úvahy iba prvé miesto, ktoré opäť obsadil redizajn Quappe Accessories. Poradie prvých troch miest si môžete pozrieť tu ↓ v tabuľke.
Poř.
Blogerka – blog
Počet hlasů
1.
Quappe Accessories
213
2.
Handmade by Zuzu
139
3.
LucLac
124

Aj keď som síce hlas ľudu nevyhrala, celkom ma druhé miesto potešilo. Lebo aspoň vidím, že moja tvorba sa nejakým tým ľuďom predsa len páči a má to zmysel. Preto veľmi pekne ďakujem za každý jeden hlas :) Tak isto chcem poďakovať Márii Halajovej a celému tímu Deichmann za túto možnosť, zúčastniť sa súťaže. Zároveň, že mi dali jedinečnú príležitosť pozrieť sa na novú kolekciu jeseň/zima 2015 a na ich limitovanú edíciu s blogerkou Hanneli Mustaparta. O tom však až v ďalšom článku :)

Menovky: