Čaro bazárov

Ako ste si už mohli všimnúť som menší shopolic, hlavne čo sa týka secondhand oblečenia a vlastne skoro všetkého bazárového. Moje nohy ma už párkrát na tieto rôzne akcie zaviedli. Zväčša ako pozorovateľa, avšak za posledných pár mesiacov som si povedala prečo to neskúsim aj ja, však vecí mám doma neúrekom a cez Facebook už ten predaj až tak nejde. Tak som vyskúšala a veru podľahla som. Príjemná atmosféra, človek postretáva veľakrát starých známych alebo spozná kopec nových známych.
Samozrejme nikdy sa mi ešte nestalo, žeby som odišla z akcie len so svojimi nepredanými kúskami. Proste ako správna maniačka vždy som niečo počas toho keď bolo pomenej kupujúcich vysnorila u iných predajcov :) Občas spravila aj nejaký ten barter (joj skvelá to vec). Jednoducho som musela odísť vždy minimálne s jedným "suvenírom".
Inak ani nebolo naposledy, minulú sobotu keď som bola predávať na Bazáre vo Dvore 66. Čo to som popredala a už hneď od rána som snorila čo by sa mi hodilo a nutne to potrebujem.
Pravdaže som neodišla s prázdnymi ruka, sami sa pozrite:


 

Ako prvé padli za moju obeť tieto krásne pudlové nohavice a ešte k tomu handmade ♥ od Belaniek a doslova za pár grošov a úplne nové. To bola láska na prvý pohľad. Od Lenky, ktorá vyrába pod tou značkou som dostala ešte darček v podobe lakov, jedných hodiniek (tie som stihla už aj rozobrať-ja recyklomaniak) na moju tvorbu a jednu krásnu brošničku, ktorú som chcela pôvodne zužitkovať tiež na tvorbu ale nakoniec som sa do nej zaláskovala.


Samozrejme som si objavila aj super náušnice za neuveriteľných 0,50€ a rovno 3 páry rôznych veľkostí. Konečne nejaké jednoduchšie a naozaj nositeľné ku všetkému :)


Neodolala som ani tejto skvelej taške na notebook z Bershky. Už dávno som po nej pátrala, lebo úprimne za plnú hodnotu som ju nebola ochotná kupovať. Nestála podľa mňa kvalitovo za takú cenu. A tu na bazáriku, skoro ako nová, v krásnej mentolovej farbe a LEN naozaj LEN za 3€ no nekúp to. Veď to by bol hriech.


A ako posledné som ulovila tieto elegantné, trochu spoločenské šaty, značky Miss Sixty. Síce sú mi trochu väčšie (bohužiaľ, nebolo mi nadelené väčších pŕs), no verím tomu, že s mojou šikovnou mamkou to nejak poriešime.
Samozrejme sa moje ja nezaprelo ani s recykláciou a nejaká tá bižutéria u mňa padla za obeť rovno ku mne do kufra. Tú som však nestíhala pofotiť, lebo moje druhé ja ktoré rado všetko rozoberá sa ozvalo hneď v ten deň a všetky kúsky padli znovu za obeť. Sú teraz v stave "rozobraté na márne kúsky". Určite ich však možno postrehnete v nejakých mojich DIY prerábkach alebo novo vytvorených handmade kúskoch na Sashe :)

Tak presne takto to vyzerá, keď ja idem predávať svoje bazárové vecičky. Jednoducho shopoholizmus sa u mňa nezaprie....
***
Aj vy chodievate predávať na bazárové akcie svoje večičky? Prípadne navštevujete tieto alebo takýmto podobné akcie? Ako to u vás vyzerá dokážete odolať nakupujete striedmo, či sa aj vo vás objaví to druhé "JA" a pocit že to čo vás očarilo aj nutne potrebujete? :)

Menovky: , ,