I love SH and my diy remakes

Dnes som tu s mojimi poslednými úlovkami zo second handu. Jednoducho tým, že som "naučená" recyklovať, mám slabosť na tieto obchodíky. Hlavne na veci za doslova pár €, ktoré sú väčšinou jedinečné. Málokedy nájdete na ulici totožný kúsok, hlavne ak si svoj kúsok ešte pretvoríte do svojej finálnej predstavy. Že? :)
Tentokrát som neodolala týmto trom úžasným tričkám, doslova za babku. Klasické vzorované tielkom z H&M, ktoré ma očarilo hlavne vzorom a materiálom. Jednoduchý, ľahký, saténový top z Topshop, ktorý je doplnený o výrazný zips na zadnej strane. Trojicu uzatvára letná šifónová košieľka z BIKBOK, ktorá je skôr ako crop top so štýlovým viazaním. No a nekúpte to, proste sa nedalo :)

Ďalšie v poradí bolo pôvodne tričko s krátkym rukávom (zabite ma zas nemám foto before iba after, ja viem hrozná som)značky
Levi´s za skvelých 0,50€. Áno dobre čítate.... osobne si na značky nepotrpím ale toto sa mi naozaj páčilo nápisom aj farbou. Je však pravdou, že odkedy mám ryšavé vlasy ružovej sa trochu snažím vyhýbať, nejak mi to k sebe neladí. Keďže materiál bol klasická bavlna a štipka elasténu dalo sa mi na ňom celkom fajn experimentovať. Čiže som to využila naplno a z trička obyčajného tj. klasické s krátkym rukávom, vzniklo niečo nového a to ružový crop top bez rukávov. Vzhľadom k tomu, že pôvodná veľkosť bola L, tak sme ho za pomoci mojej šikovnej maminy zúžili a na spodnej časti ukončili aby neostalo len tak odstrihnuté ako rukávy. Tie som ale tak plánovala :)


Druhým mojim DIY nápadom zo SH boli pôvodne šaty, ktoré ma neskutočne oslovili farbou a materiálom. (áno ja viem priznávam sa - som shopoholic a keď uvidím niečo čo musím 100% mať, jednoducho tomu neodolám) Keď som šaty zbadala jednoducho som vedela, že z nich musím mať krásnu midi sukňu, boli na ňu ako stvorené. Zas nemám fotku pôvodných šiat ja hlava deravá. Spolu s mojim plánom prišlo dlhé a poctivé páranie, aby bola moja plánovaná sukňa ukrátená o čo najmenej centimetrov z dĺžky. Predsa len hore čo to na zahnutie a gumičku. Keďže však sa jednalo o veľmi hladkú, kĺzavú a zároveň jemnú látku, musela som ísť na to veľmi opatrne. Preto som si v tomto prípade netrúfla sadnúť za šijací stroj ani za pomoci asistencie mojej mamky :) Nechala som túto prácičku radšej na ňu. Výsledok vidieť na fotke a musím vám povedať zamilovala som si ju. Moja prvá midi sukňa na svete. To však ešte neviete, že zo šiat čo to ostalo a tiež z toho bude jeden DIY kúsok ale o tom inokedy...


Čo hovoríte na tieto menšie prerábky? Áno či nie? Navštevujete aj vy SH alebo si dotvárate oblečenie podľa svojich predstáv? 

Vaša ZuZu




Menovky: , ,