Chcela som byť za peknú :)


Ako vždy ja som zas vymyslela deň po svojom hehe. Keďže nie som typická žienka, ktorá sa o seba rada stará tj. upravuje si každý deň vlasy, maľuje sa a zároveň používa vhodnú kozmetiku na udržanie seba v akom-takom stave, cvičí a pod.  Tak som sa rozhodla si spraviť taký hm "blogersko-fotografický deň". Avšak na takýto deň/fotenie musí byť človek trochu pripravený, preto som si vymyslela outfit ktorý budem mať, dohodla sa na termíne a účese s mojou dvornou vizážistkou Drew a čakalo sa na deň D. Nadišiel deň D a všetci sme sa stretli. (pod pojmom všetci myslím seba, Drew a naše milé polovičky, ktoré mali tentokrát zohrávať úlohu fotografov:) Počasie nám vyšlo ideálne, miestami až príliš horúco v týchto podvečerných hodinách. Celé líčenie a tvorba účesu prebehla vonku, za pozornosti zvedavých očí, že čo sa to tam deje. Drew ma ako vždy dostala do stavu aký ja na sebe nevytvorím ani za 10 rokov a mohlo sa ísť fotiť. Situácia nás však donútila improvizovať :)a naše pôvodné plány fotiť s priateľom v meste, boli pozmenená na fotenie na vyhliadke v Hainburg-u kúsok od Bratislavy. Priznám sa v živote som ešte na tej vyhliadke nebola a pritom cez toto mesto sme išli xy-krát aj na hradnú zrúcaninu sme sa viackrát vyštverali ale však čo, všetko je raz po prvýkrát. Musím však priznať očakávala som trochu niečo iné od tej vyhliadky. Ako výhľad krásny, na turistiku rôzne chodníčky priam ako stvorené, len teda po prostredie na fotenie hm....ja som asi veľmi náročný tvor, heh. Kdeže cesta bola dlhá a čas sa krátil skúsili sme prostredie využiť ako sa dalo. Slnko tam veru pripekalo jedna radosť ale svojich plánov som sa vzdať veru nemienila.


          



Konečne až pri odchode sme s drahým objavili kúsok tieňu a celkom príjemné miestečko na fotenie. Síce nejaký ten lúč predsa len prechádzal medzi tie listy. Neodolala som však a chcela som pár fotiek spraviť aj tam. Ktovie kde sme mali oči keď sme išli smerom hore na vyhliadku.

               



šaty: Forever 21  kabelka a sandálky: CCC  lodičky: second hand  čelenka: eBay  náušničky: Danielita´s World  okuliare: C&A
photo by Oknaj Lehcim, Nikon D3200
make up & hair: Drew´s Beauty


Na záver ešte jedna naša spoločná s Drew :)

Menovky: , ,