"Spring collection"


Ahojte
tento článok som sa chystala už napísať dlhšie, avšak nikdy nebolo dostatok času. Nieže by som sa topila v objednávkach (bohužiaľ to nie) ale nejak si posledné dni neviem svoj život a povinnosti rozumne rozložiť. Naozaj by to už chcelo harmonogram :) vráťme sa však späť k tomu čo som naozaj chcela.Týmto žurnálikom by som Vám chcela všetkým predstaviť moju najnovšiu dokončenú kolekciu "Spring". Prečo práve tento názov? Chcela som v kolekcii ostať vernú angličtine a zároveň nájsť slovo, ktoré tieto výrazné a hlavne farebné šperky vystihuje.
Zas a znovu ako je u mňa zvykom sa jedná z časti o recyklovanú kolekciu. Šperky sú tvorené zo zbytkov pravej kože a v každom kúsku je zakomponovaný minimálne jeden kameň, ktorý bol vyradený zo zlatníctva, či už sa jedná o kamienky z brúseného skla alebo aj rôzne iné. Vzhľadom k tomu, že týchto kamienkov som doma mala predsa len pomenej sú doladené s rôznymi inými kupovanými kamienkami. Aby šperky dostali určitý odlesk boli zaliate živicou, tak isto pre bezpečnosť aby náhodou niektorý z kameňov neodpadol.

Čo to o mojej novej kolekcií ste sa už dozvedeli teraz len prikladám fotky :)

Čo sa fotiek týka chcela by som ešte hlavne poďakovať dvom naozaj šikovným ľuďom, ktorý toto celé zrealizovali. Vznikli z toho naozaj krásne fotky, z ktorých som očarená aj ja sama. Touto cestou preto ďakujem fotografovi Milanovi Strapkovi z VISUALS a modelke zároveň aj vizážistke Drew Ondrišovej (vižáz: TU a model: TU). Vlastne to ona celé hlavne spískala, začo jej neskutočne ďakujem :)









Ak by ste mali náhodou záujem kúpiť si z niektorých šperkov stačí nazrieť do mojej predajnej galérie na SASHE :) Na oficiálnom eshop-e sa zatiaľ len pracuje. Je to prácnejšie ako som čakala.

Menovky: ,