Ako som sa bláznom stala... ako som si maľovala...


"Dora je jedna malá." túto vetu si pamätám ako dieťa veľmi dobre :)

Tí čo ma poznajú už roky vedia, že som človek bláznivý a mnohých tvárí. Tato mi vždy hovorieval: Z teba by bola herečka. :D (ja a herečkou veru nehrozí haha) Síce v škole som vždy bola tá útla, malá, milá dievčina čo každému rada pomáhala, s každý sa o sladkosť podelila ale už vtedy sa prejavovalo moje kreatívne ja a maličké rebelstvo. Zošity som mávala počarbané od detstva ale aj to len tak na tajno :) Počas rokov v základnej škole som však vždy mala hlavu v smútku z výtvarnej hodiny. Kreslenie podľa predlôh (no aký blázon to vymyslel kresliť misu s ovocím nudaaa), maľovanie temperami či nebodaj vodovými uff. Toto naozaj nebola nikdy moja parketa. Tak som si ďalej čmárala a čmárala tie svoje "hlúposti" čo nedávali zmysel na papieriky. Na strednej už našťastie žiadna výtvarná nebola, zošity začínali byť počarbané už verejne a z prázdninovej nudy vznikli aj nejaké tie kresby z predlôh ale väčšinou komiksových alebo kreslených. Pravdaže papier mi už nestačil a puberta prichádzala do najväčšieho štádia, v ére graffitov a tetovaní. Tak šup ho, keď nemôžem mať tetovanie spravím si ho sama. Gélové perečko (také super čo aj čosi vydržalo) to istí. Moje prvé "tetovanie" na svete aj sa mi celkom podarilo veru na tie pomery vtedy :D
ZUZA TY SI BLÁZON! (túto vetu si tiež dobre pamätám, keď mi to naši 1.raz zbadali)
Tato, zas vtipálek jeden: Čo chceš byť ty tatérka?  (tak isto nehrozí haha)
Moje čmáranice pokračovali, po maľované už boli aj kamarátky....

Potom však školské časy skončili a začala éra pracovná. Tá síce trvá doteraz ale za posledný rok dva sa mi toho v živote zmenilo veľa. Tý čo veľa o mne nevedia a chceli by sa čo to dozvedieť, tak už nejaký ten rok sa snažím okrem práce naplno venovať handmade tvorbe. Áno robím to na živnosť. Nie zatiaľ ma to neuživí ale áno raz by som sa naozaj chcela venovať iba tomuto. Nie nie som blázon :D Som len veľmi ambiciózna.
Vráťme sa však späť k tomu čoho sa tento článok mal z väčšej časti týkať. Po xy rokoch som sa rozhodla znovu si čmárať :) Pre zmenu však tak inak, tak handmade-ácky. (heh to som zas vymyslela slovo). No a vtedy to prišlo chytila som prvú topánku a bolo .....VYMAĽOVANÉ! Moje prvé galaxy tenisky na svete.






Potom však prišlo do toho moje kreatívne ja a dávne rebelstvo. No a zrazu moje "nevinné čmáranie" od detstva prešlo pre zmenu na tenisky. Jasné, že som zas a znova musela byť INÁ svojsky bláznivá a uletená, preto som tenisky namaľovala trochu netradične. Jednu tu a druhú tam :) Háky-báky čmáranice... Konečne si moje neidentifikovateľné kresbičky našli svoje miesto a majú celkom úspech. Však posúďte sami....



              



No čo hovoríte? Obuli by ste si vy niečo takéhoto?  Ak áno je aj možnosť si ich zakúpiť u mňa v obchodíku na Sashe. Prípadne ak by ste chceli nejaké iné farebné prevedenie alebo veľkosť, stačí ma kontaktovať :) Budem veľmi rada.

Už ten teda prajem krásny slnečný deň a blížiaci sa víkend.
Vaša (bláznivá) ZuZu.



Menovky: